Sanna Lundell vill ha fler spel som hyllar folkmord

Radikalfeministen Sanna Lundell skrev igår en krönika i Aftonbladet där hon undrade varför det inte finns fler feministiska dator- och tv-spel. Till exempel vill hon gärna se ett spel där man:

får vara Valerie Solanas som går loss fullständigt på torskar, trafickingligor och maktmissbrukande män i största allmänhet?

Hur fantastiskt roligt och otippat skulle inte det spelet vara?

Galen, härlig, anarkafeministhjälte som går loss på misshandlande män som förpestar kvinnors och barns liv. När det spelet finns kommer till och med jag förlora mig i fightingspelens värld.

För er som inte vet vem Valerie Solanas var så var hon en paranoid schizofren folkmordsförespråkare som ville utrota alla män, skrev SCUM Manifesto (Society For Cutting Up Men) och som dessutom gjorde slag i saken och sköt konstnären Andy Warhol, som med nöd och näppe överlevde, men fick svåra men för resten av livet.

Hur kommer det sig att det aldrig väcker uppmärksamhet när gruppen män utsätts för denna typ av hat? Byt ut Valerie Solanas mot en person som förespråkar folkmord på en annan grupp, vilken som helst, och Sanna Lundell skulle aldrig skriva ett ord i media igen. Tänk er själva:

får vara Heinrich Himmler som går loss fullständigt på judar, homosexuella och Untermenschen i största allmänhet?

Hur fantastiskt roligt och otippat skulle inte det spelet vara?

eller:

får vara Lasermannen som går loss fullständigt på irakier, somalier och invandrare i största allmänhet?

Hur fantastiskt roligt och otippat skulle inte det spelet vara?

Men när man tycker det är “härligt” och “roligt” att få spela en person som försökte mörda en annan människa enbart på grund av att han är man, då är det tyst i media. Jag är glad att jag inte är tonårig kille idag.

Kan ni tänka er hur det skulle vara att varje dag få höra hur värdelös du är, hur bra det vore om du dog, hur tjejer måste få mer stöd än killar, att du är ansvarig för allt ont som sker i hela världen, att du är “en maskin, en vandrande dildo” (för att citera Solanas), att du är en våldtäktsman oavsett om du aldrig rört en kvinna, att din åsikter saknar värde osv. – hur skulle du som osäker tonåring må då?

Men sådana petitesser bryr sig inte Sanna Lundell om, så länge hon får fortsätta med med sina sjuka folkmordsfantasier.

quote-to-call-a-man-an-animal-is-to-flatter-him-he-s-a-machine-a-walking-dildo-it-s-often-said-that-valerie-solanas-267886

One response to “Sanna Lundell vill ha fler spel som hyllar folkmord

  1. Om hon nu är så sugen på fler feministiska tevespel, varför gör hon det inte själv? Eller just det, hon behöver ju en stor, stark man som kan göra det åt henne. Feminism, my ass.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s